32586, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

32586, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Vérteskethely község amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Kisbéri járás és a Kisbéri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2859, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 32586.

Vérteskethely község Homokhegyidűlő településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Kisbéri járás és a Kisbéri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2859, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 32586.

Vérteskethely község Kalmárdűlő településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Kisbéri járás és a Kisbéri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2859, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 32586.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!