32559, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

32559, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Gödöllő város amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Arborétum településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Babatpuszta településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Boncsok településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Gödöllői gépgyár településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Gulyástanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Kecskés településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Kütteltanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Marikatelep településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.

Gödöllő város Méhészet településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Gödöllői járás és a Gödöllői kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2100, vezetékes telefon körzetszáma 28, KSH statisztikai azonosítója 32559.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!