32531, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

32531, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Serényfalva község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Putnoki járás és az Ózdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3729, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 32531.

Serényfalva község Lóbércpuszta településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Putnoki járás és az Ózdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3729, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 32531.

Serényfalva község Pogonyipuszta településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Putnoki járás és az Ózdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3729, vezetékes telefon körzetszáma 48, KSH statisztikai azonosítója 32531.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!