32522, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

32522, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Zalaszentgrót város amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 8790, 8795, 8789, 8785, 8793, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Alsóhegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8795, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Avashegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8785, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Csáford településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8795, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Csáford külterület településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8790, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Erzsébetliget településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8790, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Felsőaranyod településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8790, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Felsőhegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8795, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Huszonya településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8790, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.

Zalaszentgrót város Mórhegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaszentgróti járás és a Zalaszentgróti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8793, vezetékes telefon körzetszáma 83, KSH statisztikai azonosítója 32522.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!