32337, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

32337, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Baté község amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 7258, 7271, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 32337.

Baté község Fonó alatti kültelek településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7271, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 32337.

Baté község Vasúti őrházak településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Kaposvári járás és a Kaposvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7258, vezetékes telefon körzetszáma 82, KSH statisztikai azonosítója 32337.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!