32054, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 6 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

32054, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 6 oldalon

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Alsóerdő településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Alsójánkahegyi településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Andráshida településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Avashegy településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Bazita településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Becsali településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Bekeháza településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Botfa településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.

Zalaegerszeg megyeszékhely, megyei jogú város Botfa külterület településrésze amely Zala megyében található, területileg besorolva a Zalaegerszegi járás és a Zalaegerszegi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8900, vezetékes telefon körzetszáma 92, KSH statisztikai azonosítója 32054.
<<<     (1)                    

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!