31653, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

31653, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Albertirsa város amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.

Albertirsa város Bicskei úti újtelep településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.

Albertirsa város Feketerész településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.

Albertirsa város I. Homokrész településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.

Albertirsa város II. Homokrész településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.

Albertirsa város III. külterület településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.

Albertirsa város IV. külterület településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.

Albertirsa város Üdülőtelep településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2730, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 31653.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!