31574, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

31574, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Kevermes nagyközség amely Békés megyében található, területileg besorolva a Mezőkovácsházai járás és a Mezőkovácsházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5744, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 31574.

Kevermes nagyközség Bartahalmon túli tanyák településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Mezőkovácsházai járás és a Mezőkovácsházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5744, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 31574.

Kevermes nagyközség Káposztás- és Újtörésdűlő településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Mezőkovácsházai járás és a Mezőkovácsházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5744, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 31574.

Kevermes nagyközség Rozsosdombi- és Vilmosdombidűlő településrésze amely Békés megyében található, területileg besorolva a Mezőkovácsházai járás és a Mezőkovácsházai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5744, vezetékes telefon körzetszáma 68, KSH statisztikai azonosítója 31574.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!