30845, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

30845, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Tiszagyulaháza község amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4097, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 30845.

Tiszagyulaháza község Gátőrház településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4097, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 30845.

Tiszagyulaháza község Sétáló út településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4097, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 30845.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!