30623, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

30623, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Tiszakécske város amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 6060, 6062, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Árkusdűlő településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6060, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Csámpapuszta településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6060, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Kerekdomb településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6060, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Kerekdombdűlő településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6060, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Kisföld településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6060, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Oláhházdűlő településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6060, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Pereghalom településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6062, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Sárhalom településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6062, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.

Tiszakécske város Székhalomdűlő településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Tiszakécskei járás és a Kecskeméti kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6060, vezetékes telefon körzetszáma 76, KSH statisztikai azonosítója 30623.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!