29425, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

29425, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Nőtincs község amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Rétsági járás és a Rétsági kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2610, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 29425.

Nőtincs község Kapáskút településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Rétsági járás és a Rétsági kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2610, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 29425.

Nőtincs község Zsukmapuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Rétsági járás és a Rétsági kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2610, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 29425.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!