29382, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

29382, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Örményes község amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Törökszentmiklósi járás és a Törökszentmiklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5222, vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója 29382.

Örményes község Fegyvernek-Örményes vasútállomás településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Törökszentmiklósi járás és a Törökszentmiklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5222, vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója 29382.

Örményes község Gépállomásdűlő településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Törökszentmiklósi járás és a Törökszentmiklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5222, vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója 29382.

Örményes község Hunyipart településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Törökszentmiklósi járás és a Törökszentmiklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5222, vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója 29382.

Örményes község Középdűlő településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Törökszentmiklósi járás és a Törökszentmiklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5222, vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója 29382.

Örményes község Pajtadűlő településrésze amely Jász-Nagykun-Szolnok megyében található, területileg besorolva a Törökszentmiklósi járás és a Törökszentmiklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 5222, vezetékes telefon körzetszáma 56, KSH statisztikai azonosítója 29382.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!