29337, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

29337, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Madocsa község amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Paksi járás és a Paksi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7026, vezetékes telefon körzetszáma 75, KSH statisztikai azonosítója 29337.

Madocsa község Dunaszél településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Paksi járás és a Paksi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7026, vezetékes telefon körzetszáma 75, KSH statisztikai azonosítója 29337.

Madocsa község Szállásdűlő településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Paksi járás és a Paksi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7026, vezetékes telefon körzetszáma 75, KSH statisztikai azonosítója 29337.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!