29221, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

29221, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Jánossomorja város amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 9241, 9243, 9242, 9167, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Esterházytelep településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9242, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Hanságfalva településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9241, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Hanságliget településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9167, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Hanságnagyerdő településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9241, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Kendergyár településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9241, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Mosonszentjános településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9241, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Pusztasomorja településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9242, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Rohrerföld településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9241, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.

Jánossomorja város Újipartelep településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Mosonmagyaróvári járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9241, vezetékes telefon körzetszáma 96, KSH statisztikai azonosítója 29221.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!