29179, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

29179, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Nagytőke község amely Csongrád megyében található, területileg besorolva a Szentesi járás és a Szentesi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6612, vezetékes telefon körzetszáma 63, KSH statisztikai azonosítója 29179.

Nagytőke község Jaksor településrésze amely Csongrád megyében található, területileg besorolva a Szentesi járás és a Szentesi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6612, vezetékes telefon körzetszáma 63, KSH statisztikai azonosítója 29179.

Nagytőke község Kistőke településrésze amely Csongrád megyében található, területileg besorolva a Szentesi járás és a Szentesi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6612, vezetékes telefon körzetszáma 63, KSH statisztikai azonosítója 29179.

Nagytőke község Nagytőkeitanyák településrésze amely Csongrád megyében található, területileg besorolva a Szentesi járás és a Szentesi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6612, vezetékes telefon körzetszáma 63, KSH statisztikai azonosítója 29179.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!