29018, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

29018, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Pusztaszabolcs város amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Dunaújvárosi járás és az Adonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2490, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 29018.

Pusztaszabolcs város Felsőcikolapuszta településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Dunaújvárosi járás és az Adonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2490, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 29018.

Pusztaszabolcs város Paksidűlő településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Dunaújvárosi járás és az Adonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2490, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 29018.

Pusztaszabolcs város Szabolcspuszta településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Dunaújvárosi járás és az Adonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2490, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 29018.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!