28909, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

28909, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Bátaapáti község amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Bonyhádi járás és a Bonyhádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7164, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 28909.

Bátaapáti község Mórágyivölgy településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Bonyhádi járás és a Bonyhádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7164, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 28909.

Bátaapáti község Rozsdásserpenyő településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Bonyhádi járás és a Bonyhádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7164, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 28909.

Bátaapáti község Üveghuta településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Bonyhádi járás és a Bonyhádi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7164, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 28909.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!