28820, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

28820, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Szeremle község amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bajai járás és a Bajai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6512, vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója 28820.

Szeremle község Bátaisziget településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bajai járás és a Bajai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6512, vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója 28820.

Szeremle község Szeremleitanya településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bajai járás és a Bajai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6512, vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója 28820.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!