28608, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

28608, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Drávaszabolcs község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7851, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 28608.

Drávaszabolcs község Gátőrház településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7851, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 28608.

Drávaszabolcs község Kültelek településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7851, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 28608.

Drávaszabolcs község Lengyári lakótelep településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Siklósi járás és a Siklósi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7851, vezetékes telefon körzetszáma 72, KSH statisztikai azonosítója 28608.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!