28389, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

28389, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Kazár község amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 3127, 3147, 3142, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.

Kazár község Béla-bányatelep településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3127, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.

Kazár község Dózsa György út településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3127, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.

Kazár község Gergelytelep településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3127, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.

Kazár község Kőház településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3142, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.

Kazár község Mizserfa településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3147, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.

Kazár község Székvölgypuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3142, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.

Kazár község Szőröspuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3142, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 28389.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!