27809, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

27809, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Mátételke község amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bácsalmási járás és a Bácsalmási kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6452, vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója 27809.

Mátételke község Állami gazdasági központ településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bácsalmási járás és a Bácsalmási kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6452, vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója 27809.

Mátételke község Mátételkitanyák településrésze amely Bács-Kiskun megyében található, területileg besorolva a Bácsalmási járás és a Bácsalmási kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 6452, vezetékes telefon körzetszáma 79, KSH statisztikai azonosítója 27809.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!