27650, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

27650, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Rózsaszentmárton község amely Heves megyében található, területileg besorolva a Hatvani járás és a Hatvani kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3033, vezetékes telefon körzetszáma 37, KSH statisztikai azonosítója 27650.

Rózsaszentmárton község I. akna településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva a Hatvani járás és a Hatvani kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3033, vezetékes telefon körzetszáma 37, KSH statisztikai azonosítója 27650.

Rózsaszentmárton község VI. akna településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva a Hatvani járás és a Hatvani kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3033, vezetékes telefon körzetszáma 37, KSH statisztikai azonosítója 27650.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!