27623, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

27623, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Újlőrincfalva község amely Heves megyében található, területileg besorolva a Füzesabonyi járás és a Füzesabonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3387, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 27623.

Újlőrincfalva község Gátőrház településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva a Füzesabonyi járás és a Füzesabonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3387, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 27623.

Újlőrincfalva község Magyarad településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva a Füzesabonyi járás és a Füzesabonyi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3387, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 27623.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!