26514, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

26514, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Olaszfalu község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Zirci járás és a Zirci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8414, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 26514.

Olaszfalu község Alsópere településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Zirci járás és a Zirci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8414, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 26514.

Olaszfalu község Felsőpere településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Zirci járás és a Zirci kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8414, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 26514.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!