26064, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

26064, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Csipkerek község amely Vas megyében található, területileg besorolva a Vasvári járás és a Vasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9836, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 26064.

Csipkerek község Béke utca településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Vasvári járás és a Vasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9836, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 26064.

Csipkerek község Fitanya településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Vasvári járás és a Vasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9836, vezetékes telefon körzetszáma 94, KSH statisztikai azonosítója 26064.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!