25654, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

25654, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Kerta község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és a Devecseri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8492, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 25654.

Kerta község Kerta vasútállomás és őrház településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és a Devecseri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8492, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 25654.

Kerta község Várcsalitpuszta településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Devecseri járás és a Devecseri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8492, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 25654.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!