25548, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

25548, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Karancsberény község amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3137, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 25548.

Karancsberény község Nagyaranypuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3137, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 25548.

Karancsberény község Pálházapuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Salgótarjáni járás és a Salgótarjáni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3137, vezetékes telefon körzetszáma 32, KSH statisztikai azonosítója 25548.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!