25256, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

25256, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Bihardancsháza község amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Püspökladányi járás és a Püspökladányi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4175, vezetékes telefon körzetszáma 54, KSH statisztikai azonosítója 25256.

Bihardancsháza község Balkumajor településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Püspökladányi járás és a Püspökladányi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4175, vezetékes telefon körzetszáma 54, KSH statisztikai azonosítója 25256.

Bihardancsháza község Bírómajor településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Püspökladányi járás és a Püspökladányi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4175, vezetékes telefon körzetszáma 54, KSH statisztikai azonosítója 25256.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!