25098, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

25098, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Bénye község amely Pest megyében található, területileg besorolva a Monori járás és a Monori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2216, vezetékes telefon körzetszáma 29, KSH statisztikai azonosítója 25098.

Bénye község Erdeitanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Monori járás és a Monori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2216, vezetékes telefon körzetszáma 29, KSH statisztikai azonosítója 25098.

Bénye község Újtanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Monori járás és a Monori kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2216, vezetékes telefon körzetszáma 29, KSH statisztikai azonosítója 25098.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!