24758, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

24758, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Egerszalók község amely Heves megyében található, területileg besorolva az Egri járás és az Egri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3394, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 24758.

Egerszalók község Ferenchegy településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva az Egri járás és az Egri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3394, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 24758.

Egerszalók község Gyilkos településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva az Egri járás és az Egri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3394, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 24758.

Egerszalók község Külső sor településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva az Egri járás és az Egri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3394, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 24758.

Egerszalók község Külterület településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva az Egri járás és az Egri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3394, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 24758.

Egerszalók község Maklyány településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva az Egri járás és az Egri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3394, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 24758.

Egerszalók község Öreghegy településrésze amely Heves megyében található, területileg besorolva az Egri járás és az Egri kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3394, vezetékes telefon körzetszáma 36, KSH statisztikai azonosítója 24758.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!