24466, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

24466, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Mikebuda község amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Alsómikebuda településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Dánosi út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Ereklyési út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Geisz út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Irsai út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Mikebudai út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Örkényi út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Szarvasi út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.

Mikebuda község Teleki út településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Ceglédi járás és a Ceglédi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2736, vezetékes telefon körzetszáma 53, KSH statisztikai azonosítója 24466.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!