24457, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

24457, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Bálványos község amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Siófoki járás és a Balatonföldvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8614, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 24457.

Bálványos község Alsóhegy településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Siófoki járás és a Balatonföldvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8614, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 24457.

Bálványos község Felsőhegy településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Siófoki járás és a Balatonföldvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Balaton turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8614, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 24457.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!