24217, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

24217, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Mikepércs község amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Erdészlak településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Forrás tanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Keletitanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Középtanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Mikepércs-Bodóháza településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Növényvédő állomás településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Nyugatitanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Újszőlőskert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.

Mikepércs község Vasúti őrház településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Derecskei járás és a Debreceni kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4271, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 24217.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!