24004, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

24004, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Nyirád község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8454, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 24004.

Nyirád község Alsónyirádi erdészlak településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8454, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 24004.

Nyirád község Deákipuszta településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8454, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 24004.

Nyirád község Felsőnyirádi erdészlak településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva az Ajkai járás és az Ajkai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8454, vezetékes telefon körzetszáma 88, KSH statisztikai azonosítója 24004.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!