23694, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 4 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

23694, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 4 oldalon

Sárbogárd város amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 7000, 7003, 7018, 7019, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Abai út településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Alsókörtvélyes településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Bágyi sor településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Biglitanya településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Décseiszőlőhegy településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Hadnagypuszta településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Halásztanya településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Hantosi út településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.

Sárbogárd város Ipariszőlő településrésze amely Fejér megyében található, területileg besorolva a Sárbogárdi járás és a Sárbogárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7000, vezetékes telefon körzetszáma 25, KSH statisztikai azonosítója 23694.
<<<     (1)                

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!