23649, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

23649, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Göd város amely Pest megyében található, területileg besorolva a Dunakeszi járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 2131, 2132, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 23649.

Göd város 09-es tábla településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Dunakeszi járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2132, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 23649.

Göd város Alsógöd településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Dunakeszi járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2131, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 23649.

Göd város Felsőgöd településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Dunakeszi járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2132, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 23649.

Göd város Száchlendertanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Dunakeszi járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2131, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 23649.

Göd város Tanya településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Dunakeszi járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2131, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 23649.

Göd város Újtelep településrésze amely Pest megyében található, területileg besorolva a Dunakeszi járás és kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Budapest-Közép-Dunavidék turisztikai és a Budapest-Közép-Dunavidék marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Közép-Magyarország staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2131, vezetékes telefon körzetszáma 27, KSH statisztikai azonosítója 23649.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!