23524, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

23524, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Tiszalök város amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Tiszavasvári járás és a Tiszavasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 4450, 4447, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 23524.

Tiszalök város Erőmű-lakótelep településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Tiszavasvári járás és a Tiszavasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4450, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 23524.

Tiszalök város Erőmű-üdülőtelep településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Tiszavasvári járás és a Tiszavasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4450, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 23524.

Tiszalök város Kisfástanya településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Tiszavasvári járás és a Tiszavasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4447, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 23524.

Tiszalök város Rázompuszta településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Tiszavasvári járás és a Tiszavasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4450, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 23524.

Tiszalök város Újtelep településrésze amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található, területileg besorolva a Tiszavasvári járás és a Tiszavasvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4450, vezetékes telefon körzetszáma 42, KSH statisztikai azonosítója 23524.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!