23375, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

23375, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Hidegség község amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Soproni járás és a Sopron-Fertődi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 9491, 9492, vezetékes telefon körzetszáma 99, KSH statisztikai azonosítója 23375.

Hidegség község Fertőhomoki út településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Soproni járás és a Sopron-Fertődi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9492, vezetékes telefon körzetszáma 99, KSH statisztikai azonosítója 23375.

Hidegség község Nagycenk-Hidegség vasútállomás településrésze amely Győr-Moson-Sopron megyében található, területileg besorolva a Soproni járás és a Sopron-Fertődi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9491, vezetékes telefon körzetszáma 99, KSH statisztikai azonosítója 23375.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!