23214, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

23214, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Téglás város amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Angolkert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Balázskert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Cserepeskert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Görbekert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Külterület településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Ligeti erdőőrház településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Szénarétdűlő településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Telekdűlő településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.

Téglás város Zacskókert településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúhadházi járás és a Hajdúhadházi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Alföld turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4243, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23214.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!