23117, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

23117, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Polgár város amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 4090, 4080, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Bogátközitanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Gátőrház településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Halastó településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Kenderföldtanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Kengyelköz településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Lenintanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Meggyestanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Nagygyeptanya településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.

Polgár város Örötvényköz településrésze amely Hajdú-Bihar megyében található, területileg besorolva a Hajdúnánási járás és a Polgári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Tisza-tó turisztikai és az Alföld és Tisza-tó marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Alföld statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 4090, vezetékes telefon körzetszáma 52, KSH statisztikai azonosítója 23117.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!