22761, ksh azonosító info Magyarországról 3 / 6 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

22761, ksh azonosító info Magyarországról 3 / 6 oldalon

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Görögszó településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Gubacorr településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Gulyásvölgy településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Gurovica településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Gyertyános településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Gyűszűvölgy településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Hidaspetre településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Hosszúvölgy településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Ivánvölgy településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.

Szekszárd megyeszékhely, megyei jogú város Jobbparászta településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Szekszárdi járás és a Szekszárdi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7100, vezetékes telefon körzetszáma 74, KSH statisztikai azonosítója 22761.
            (3)            

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!