22673, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

22673, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Bonnya község amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 7281, 7283, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 22673.

Bonnya község Bonnyapuszta településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7283, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 22673.

Bonnya község Mihálymajor településrésze amely Somogy megyében található, területileg besorolva a Tabi járás és a Tabi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7281, vezetékes telefon körzetszáma 84, KSH statisztikai azonosítója 22673.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!