22619, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

22619, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Szomód község amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Csengervölgy településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Felsőgyep településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Ferencmajor településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Homokidűlő településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Kenderhegy településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Leshegy településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Máriamagdolnapuszta településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Markó településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.

Szomód község Sertéshizlalda településrésze amely Komárom-Esztergom megyében található, területileg besorolva a Tatai járás és a Tatai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2896, vezetékes telefon körzetszáma 34, KSH statisztikai azonosítója 22619.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!