21777, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

21777, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Vanyola község amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Pápai járás és a Pápai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8552, vezetékes telefon körzetszáma 89, KSH statisztikai azonosítója 21777.

Vanyola község Alsószalmavár településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Pápai járás és a Pápai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8552, vezetékes telefon körzetszáma 89, KSH statisztikai azonosítója 21777.

Vanyola község Szalmavárpuszta településrésze amely Veszprém megyében található, területileg besorolva a Pápai járás és a Pápai kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Közép-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Közép-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 8552, vezetékes telefon körzetszáma 89, KSH statisztikai azonosítója 21777.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!