21582, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

21582, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Érsekvadkert község amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2659, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 21582.

Érsekvadkert község Göröcpuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2659, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 21582.

Érsekvadkert község Szentlőrincpuszta településrésze amely Nógrád megyében található, területileg besorolva a Balassagyarmati járás és a Balassagyarmati kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 2659, vezetékes telefon körzetszáma 35, KSH statisztikai azonosítója 21582.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!