21306, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

21306, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 2 oldalon

Sárvár város amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószámai 9600, 9608, 9609, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Állami gazdasági vadkert településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9600, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Bajti településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9600, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Csényeújmajor településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9600, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Erdészlak településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9600, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Földvármajor településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9609, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Gátőrház településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9600, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Hegyközség településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9600, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Hegyközségi külterület településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9600, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.

Sárvár város Kanotapuszta településrésze amely Vas megyében található, területileg besorolva a Sárvári járás és a Sárvári kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Nyugat-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Nyugat-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 9609, vezetékes telefon körzetszáma 95, KSH statisztikai azonosítója 21306.
<<<     (1)        

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!