21023, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

21023, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Hegyszentmárton község amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Sellyei járás és a Sellyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7837, vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója 21023.

Hegyszentmárton község Egerszeg utca településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Sellyei járás és a Sellyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7837, vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója 21023.

Hegyszentmárton község Monyorósd utca településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Sellyei járás és a Sellyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7837, vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója 21023.

Hegyszentmárton község Szőlőhegy településrésze amely Baranya megyében található, területileg besorolva a Sellyei járás és a Sellyei kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7837, vezetékes telefon körzetszáma 73, KSH statisztikai azonosítója 21023.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!