20844, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

20844, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Lácacséke község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Cigándi járás és a Bodrogközi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3967, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 20844.

Lácacséke község Buglyoska településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Cigándi járás és a Bodrogközi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3967, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 20844.

Lácacséke község Monyha településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Cigándi járás és a Bodrogközi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3967, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 20844.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!