20817, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

20817, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Sárszentlőrinc község amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Paksi járás és a Paksi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7047, vezetékes telefon körzetszáma 75, KSH statisztikai azonosítója 20817.

Sárszentlőrinc község Alsópél puszta településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Paksi járás és a Paksi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7047, vezetékes telefon körzetszáma 75, KSH statisztikai azonosítója 20817.

Sárszentlőrinc község Iharos településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Paksi járás és a Paksi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7047, vezetékes telefon körzetszáma 75, KSH statisztikai azonosítója 20817.

Sárszentlőrinc község Úzd településrésze amely Tolna megyében található, területileg besorolva a Paksi járás és a Paksi kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból a Dél-Dunántúl turisztikai és a Dunántúl marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján a Dunántúl staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig a Dél-Dunántúl statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 7047, vezetékes telefon körzetszáma 75, KSH statisztikai azonosítója 20817.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!