20516, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Addthis Facebook Twitter Google+ LinkedIn Blogger

20516, ksh azonosító info Magyarországról 1 / 1 oldalon

Sárazsadány község amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Sárospataki járás és a Sárospataki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3942, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 20516.

Sárazsadány község Törökér településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Sárospataki járás és a Sárospataki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3942, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 20516.

Sárazsadány község Vasúti őrház településrésze amely Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, területileg besorolva a Sárospataki járás és a Sárospataki kistérség részeként. Idegenforgalmi szempontból az Észak-Magyarország turisztikai és az Észak-Magyarország marketing régióhoz tartozik. Statisztikailag a NUTS1 alapján az Alföld és Észak staisztikai nagyrégióhoz, míg a NUTS2 alapján pedig az Észak-Magyarország statisztikai régióhoz köthető. Postai irányítószáma 3942, vezetékes telefon körzetszáma 47, KSH statisztikai azonosítója 20516.
<<<     (1)     >>>

Válassz az AKCIÓS szálláshelyek közül!